top of page

Võitoosid (250gr) ja juustukarbid (500gr) puidust kaanega. Samas mõlemad sobivad teiste toidu jaoks, nagu toorjuust, pasteet, soolakala jne.

Vahest võib kasutada väikse ahjuvormina.

 

Keraamiline osa nõudepesumasinakindel, puidust kaan parem lihtsalt niiske lappiga puhastada ja ilma seebita. 

 

Kõik tooted on käsitsivalmistatud ja maalitud,  mille tõttu võib esineda värvitoonide erinevust, mis ei ole toote defekt. 

Iga toode on põletatud 1200°C juures seega nad on kuumakindel kuni 300°C ja neid võib kasutada mikrolaine-, elektri- ja gaasiahjus.

Puidust kaanega võitoos, kuhu või asetatakse sisse, on mitmel põhjusel mugavam võrreldes klassikalise mudeliga, kus või on taldrikul ja kaetakse keraamilise kaanega:

 

1. Värskuse säilitamine: Puidust kaas aitab paremini säilitada või värskust, hoides ära õhu ja kõrvaliste lõhnade sattumise võisse. Kui soovite pehmet võid, jätke see lihtsalt lauale. Kui aga eelistate jahedat ja tahket võid, asetage see külmikusse.

 

2. Esteetika ja naturaalsus: Puidust kaas lisab võitoosile stiilse ja looduslähedase ilme, mis sobib hästi kaasaegse ja keskkonnasõbraliku köögiga.

 

3. Kompaktsus: Mudelis, kus või asetatakse anuma sisse, jääb või paigale ega määrdu ümbrus, mistõttu toode näeb välja puhtam ja korralikum. See on eriti mugav külmikus hoidmiseks. Tänu sellele, et kaane pind on tasane, saate sellele asetada ka muid esemeid, mis säästab külmikus ruumi.

 

4. Mugavus: Suletud anum puidust kaanega on kergemini kaasaskantav ning selline võitoos püsib paremini käes kui tavaline keraamiline mudel.

 

5. Lihtne hooldus: Puidust kaant on lihtne puhastada, samas kui taldrik ja keraamiline kaas võivad olla raskemini puhastatavad ebatasasuste tõttu. Lisaks saab anumat lihtsalt pesta.

bottom of page